Store dildo sex debat

store dildo sex debat

Jeg på jagt efter en dildo til konen, som hun godt kunne tænke sig. Så har I ideer til noget som er ca. af nillerdrengen30, November i Sex & samliv . debatter» Sex og Erotik» Erotik på nettet» det kalder jeg en stor dildo! så hvis du har en stor pik, kan vi jo mødes.. jeg bor heller ikke så langt fra billund. Nogle fyre har et problem med store dildoer - inklusiv min kæreste, Altså almindelig sex er jo så meget mere end penetration så det vil jeg da. store dildo sex debat

Store dildo sex debat -

Har aldrig haft så fed sex før,så det næste blev en dildo på 25 cm og ø5 og så var det det gik galt. Nu er jeg bare nysgerrig, men hvorfor putter man sin dildo i ovn, microovn eller fryser?

Store dildo sex debat -

Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Hva man nu er til også siger nogen at det giver bedre sex efter man har brugt sådan en. Den her er god: Mit spørgsmål lyder på: Har du haft sex med en der havde en STOR pik? Ret frækt at du bruger en så stor dildo, og godt at du er tilfreds med din kærestes pik. debatter» Sex og Erotik» Erotik på nettet» det kalder jeg en stor dildo! så hvis du har en stor pik, kan vi jo mødes.. jeg bor heller ikke så langt fra billund. nov Ikke noget problem, griner han og finder en stor saks. Hjælp og Tilbagemeldinger, har du gode ideer til sex-debat eller ting du gerne vil have.

Videos

Läkares uppmaning: "Sätt snöre på dildon" - Nyhetsmorgon (TV4)

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *